Työpaikkahieronta

Tervetuloa rentoutumaan

Työntekijöiden hierontaetu ehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinvaivoista johtuvia sairaspoissaoloja.

Työpaikkahieronta tarkoittaa työnantajan tarjoamaa hierontaetua, jossa työntekijät saavat hyödyntää palveluntarjoajan hierontapalveluja työnantajan kustannuksella tai osittaisella tuella.

 

Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat suurin yksittäinen syy sairauspoissaoloihin suomalaisilla työpaikoilla. Hyvin järjestetty hierontaetu lisää työntekijöiden oma-aloitteisuutta niska- ja selkävaivojensa hoidossa ja mahdollistaa tehokkaan puuttumisen ongelmatilanteeseen ennen kalliita lääkärikäyntejä ja sairauspoissaoloja. Lisäksi laadukas hierontaetu on työntekijöiden arvostama ja hyvä arvostuksen osoitus myös työnantajalta työntekijöitä kohtaan.

Näin helposti järjestyy laadukas ja toimiva työpaikkahieronta:

Ota meihin yhteyttä

Ensimmäinen askel on sinun, lopuissa me olemme mukana. Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kuntoklinikka.fi tai soittamalla suoraan Ollille 040 – 832 4195.

 

Halutessasi voidaan sopia vaikka tutustumiskäynnistä.

Määritä kanssamme sopiva hierontaetu työpaikallesi

Työpaikkahieronta voidaan järjestää hyvin monella tavalla, valitaan niistä teille parhaiten sopiva. Laskutussopimus, hierontaliput, toistuvat tai kertakäynnit yrityksesi tiloissa, kaikki on sovittavissa.

Allekirjoitetaan sopimukset

Sovitaan kirjallisesti siitä miten työpaikkahieronta järjestetään, ketkä kuuluvat edun piiriin ja kuinka palvelusta laskutetaan. Luotamme että tulet olemaan tyytyväinen palveluumme, mutta pettymysten varalta sopimukset voidaan purkaa ilman sakkoja, eikä sopimus edes velvoita käyttämään palvelua.

Ota meihin yhteyttä

Hartiasi, työkavereisi ja työilmapiirisi kaikki rentoutuvat käsittelyssämme. Ammattitaitoinen hieronta on tehokas keino hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja niin ennaltaehkäisevästi kuin akuutistikin. Lopulta tulokset tuntuvat myös alentuneina työterveyshuollon kuluina sekä vähentyneinä sairaspoissaoloina.

Ensimmäinen askel on sinun,

lopuissa me olemme mukana

Ammattitaito

Mikä tahansa tavoitteesi tai vaivasi onkin, otamme sen vastaan haasteena ja suurella innolla.

Ihmisläheisyys

Teemme työmme reippaasti, rennosti ja aina positiivisella asenteella. Meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme.

Tyytyväisyys

Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä ja tyytyväinen asiakas on meidän kaikkien ykkösprioriteetti.