Työhyvinvointi

Hei, Sinä yritysjohtaja!

Onko yritykselläsi työpaikkaliikunta- ja hyvinvointiohjelma? Tutkimusten mukaan työpaikkaliikuntaan ja työhyvinvointiin investoiminen antaa 3-10, jopa 20-kertaisen tuoton mm. parantuneena tuottavuutena ja vähentyneinä sairaspoissaoloina.
100%
Tuloksia ammattilaisen tuella

Tuottavatko yrityksesi hyvinvointi-investoinnit sitten kymmenkertaisesti? Voisivatko ne tuottaa paremmin? Tutkimusten mukaan jopa 95% suomalaisista työpaikkaliikuntaohjelmista ei aktivoi huonokuntoisia ja liikunnallisesti passiivisia työntekijöitä.

 

Onnistunut ja tuottava työpaikkaliikunta- ja hyvinvointiohjelma edellyttää tarkkaa suunnittelua, ammattitaitoisen toteutuksen ja pitkäjänteistä ajattelua, jotta sillä tavoitetaan oikeat kohderyhmät, käynnistetään pysyviä positiivisia muutoksia ja saadaan siten oikeasti vastinetta rahalle.

Henkilöstön aktivointi on pääroolissa

Me Kuntoklinikalla olemme kehittäneet yritysasiakkaille uudenlaisen kokonaisvaltaisen ja kustannustehokkaan toimintamallin työhyvinvoinnin kehittämiseen ja seurantaan, jossa henkilöstön aktivointi on pääroolissa. Tehokas aktivointi ja positiivisten elämänmuutosten käynnistäminen on mahdollista vain, jos jokaisen työntekijän lähtökohdat, tavoitteet ja motivaation lähteet kartoitetaan sekä huomioidaan yksilöllisesti. Tarjoamalla yksilöityjä ratkaisuja yksilöllisiin ongelmiin ja suuntaamalla resursseja tarkasti kohderyhmiin, saavutetaan ohjelmalle erinomainen kustannustehokkuus. Emme myöskään jätä ohjelman kannattavuutta arvailun varaan, vaan mittaamme sekä raportoimme ohjelman vaikuttavuutta ja hyvinvoinnin kehitystä organisaatiossanne säännöllisesti.

 

Kuntoklinikan toimintamalli on yrityksille erittäin helppo ratkaisu toteuttaa kustannustehokas ja vaikuttava liikunta- ja hyvinvointiohjelma. Toteutamme palvelun tulokset käteen –periaatteella; otamme vastuullemme ohjelman suunnittelun, viestinnän, toteutuksen, vaikuttavuuden mittaamisen ja raportoinnin.

Ensimmäinen askel on sinun,

lopuissa me olemme mukana

Ammattitaito

Mikä tahansa tavoitteesi tai vaivasi onkin, otamme sen vastaan haasteena ja suurella innolla.

Ihmisläheisyys

Teemme työmme reippaasti, rennosti ja aina positiivisella asenteella. Meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme.

Tyytyväisyys

Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä ja tyytyväinen asiakas on meidän kaikkien ykkösprioriteetti.