Meistä

Kuntoklinikka

Kuokkalan Kuntoklinikka on jyväskyläläinen yksityisomisteinen fysikaalinen hoitolaitos ja liikuntapalveluyritys. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja se on kasvanut tasaisesti laajentaen asiakaskuntaansa sekä palveluvalikoimaansa. Yritys työllistää tällä hetkellä kymmenen terveys- ja liikunta-alan ammattilaista.

Tarjoamme laadukkaita fysioterapia-, hieronta- ja liikuntapalveluja omissa tiloissamme Kuokkalassa tai tarvittaessa missä tahansa Jyväskylän alueella. Erityisosaamistamme ovat TULES-fysioterapia, urheilufysioterapia, hieronta ja urheiluhieronta, naprapatia, kinesioteippaus sekä akupunkio.


Kuntoklinikan työntekijät ovat taitavia ja koulutettuja alan ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää aito halu auttaa asiakkaitaan. Teemme työmme reippaasti, rennosti ja aina positiivisella asenteella.

Huippu-urheiluyhteistyö

Kuntoklinikka haluaa osaltaan olla tukemassa ja auttaa jyväskyläläisiä huippu-urheilijoita heidän matkallaan kohti maailman huippua. Yhteistyömme huippu-urheilijoiden kanssa on luontevaa ja hyödyllistä molemmille osapuolille: urheilijat tarvitsevat palvelujamme paljon ja säännöllisesti, mutta samalla he ovat erittäin vaativia ja analyyttisiä asiakkaita, joka taas auttaa meitä kehittämään ja varmistamaan palvelumme laatua.
Tällä hetkellä tuemme seuraavia huippu-urheilijoita:
Henri Manninen, maraton
Oona Kettunen, juoksu

Ammattitaito

Mikä tahansa tavoitteesi tai vaivasi onkin, otamme sen vastaan haasteena ja suurella innolla.

Ihmisläheisyys

Teemme työmme reippaasti, rennosti ja aina positiivisella asenteella. Meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme.

Tyytyväisyys

Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä ja tyytyväinen asiakas on meidän kaikkien ykkösprioriteetti.