Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa lihaksia käsitellään erilaisilla muokkaavilla hierontatekniikoilla. Laadukas hieronta lievittää lihasjännityksestä johtuvaa kipua ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi vilkastunut verenkierto nopeuttaa palautumista ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Ammattitaitoinen hieronta ei aiheuta tarpeetonta kipua, kun hieroja käsittelee lihaksia tarkoituksenmukaisin ottein ja kommunikaatio asiakkaan ja hierojan välillä on sujuvaa.

 

“Kylläpä tuli
hyvä olo.”


Hieronta sopii lähes kaikille vauvasta vaariin. Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät hierontaa esimerkiksi nopeuttaakseen harjoituksista ja kilpailuista palautumista, kun taas työssäkäyvät saattavat tarvita hierontaa työperäisten lihasjännitysten laukaisuun ja rentoutukseen.

Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jossa huomioidaan urheilijan tai aktiiviliikkujan erityistarpeet. Harjoitusohjelmaan tarkoituksenmukaisesti sovitettuna urheiluhieronta voi olla esimerkiksi syvempää muokkausta, palauttavaa käsittelyä tai vaikka vain kevyttä herkistävää ravistelua. Osaavan urheiluhierojan käsittelyssä hieronnan vaikutus voidaan suunnata tarkasti tietylle ongelma-alueelle vaikka helpottamaan vaikeita lihasjumeja tai laajentamaan liikelaajuutta.

Hyvin suunniteltu ja yksilölliset tarpeet huomioiva urheiluhieronta on erinomainen apukeino, kun tavoitteena on itsensä kehittäminen tai huippusuoritus.

Älä tule hierontaan, jos sinulla on flunssan oireita, veritulppa tai leviävä ja tarttuva ihottuma.

Tee ajanvaraus tästä!