Fysioterapia

Korkelaatuista fysioterapiaa juuri sinulle

Olen erityisesti työikäisten erilaisiin tuki-ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, hieroja ja fysiikkavalmentaja, jolla on monipuolista kokemusta ja ymmärrystä työn ja ympäristön vaikutuksesta tuki-ja liikuntaelinvaivoihin.

Huomioin ohjauksessa ja kuntoutuksessa yksilöllisesti kaikki vaivaan vaikuttavat tekijät niin työn, liikunnan kuin rakenteellisten tekijöiden suhteen. Perusteellisen kartoituksen pohjalta tarjoan konkreettisia keinoja, joilla ongelmaa pystytään helpottamaan.

 

Lisäksi teen paljon töitä aktiivisesti liikkuvien ja urheilevien nuorten ja aikuisten kanssa. Pelasin itse koripalloa pitkään kilpatasolla, ja sen myötä on aina ollut intoa urheilijoiden kanssa työskentelyyn.

 

Fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan lisäksi tarjoan hierontaa, purentalihasten käsittelyä ja kinesioteippausta.

Vastaanottotyön ohessa toimin osa-aikaisesti korisjunioreiden maajoukkueessa fysioterapeuttina sekä Jyväskylä Basketball Academyn miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä JBA Gradian fysioterapeuttina.

  • Personal Trainer 2017
  • Fysioterapeutti, Laurea AMK 2019
  • Urheilufysioterapian peruskurssi, SUFT 2019
  • Kinesioteippaus peruskurssi, Jatko 1 ja Jatko 2, Kinesioklinikka 2019-2020
  • Purentalihasten käsittely ja leukanivelen manipulaatio, Voidis 2020
  • Purento-koulutuskokonaisuus, Voidis 2020
  • Athlete’s Pain, SUFT 2021

Anni Kärkkäinen

— Fysioterapeutti, hieroja

Vahvuuksiamme ovat:

Laatu

Fysioterapeuttimme ovat keskittyneet jatkokoulutuksessaan erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja kuntoutukseen. Intohimo ihmisten auttamiseen ja terveyden sekä hyvinvoinnin parantamiseen on keskeinen työtämme ohjaava arvo ja voidakseen tehdä työnsä aina vain paremmin, fysioterapeuttimme syventävät osaamistaan useilla syventävillä koulutuksilla vuosittain.

Tilat ja valmiudet

Uusitut tilamme on optimoitu tuki- ja liikuntaelinfysioterapiakäyttöön. Vastaanottohuoneemme ovat tilavia ja meillä on myös kuntosali terapeuttiseen harjoitteluun.

Sijainti

Vastaanottomme sijaitsee Kuokkalassa, Kuokkalan ostoskeskuksen läheisyydessä. Auton voi pysäköidä ilmaiseksi aivan sisäänkäyntimme viereen ja tarvittaessa voit hoitaa muut asiasi samalla pysähdyksellä viereisessä ostoskeskuksessa.

 

Osoitteemme on Polttolinja 1, toinen kerros.

Hintataso

Olemme pieni yritys ja pienenä organisaationa on toimintamme sivukulut myös pienet. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista fysioterapiaa edulliseen hintaan laadusta tinkimättä, jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden, emmekä lisää yllättäviä toimistomaksuja käynnin hintaan.

Tutustu hinnastoomme

Otamme asiakkaita vastaan lähetteellä tai ilman.

 

Hoitohinta sisältää kaikki fysioterapiahoidot (manuaalinen terapia, terapeuttinen harjoittelu, lämpö-,kylmä-, sähkökipuhoidot, akupunktio, hieronta). Varaa ensimmäiselle käynnille 60 min aika, tai jos tulet lähetteellä, varaa lähetettä vastaava aika.

30 min

Fysioterapia

38 €

45 min

Fysioterapia

49 €

60 min

Fysioterapia

59 €